Hypnotherapie

Hypnotherapie is geschikt voor iedereen die in harmonie met zichzelf en zijn omgeving wil leven. Voor het versterken van positieve gevoelens, de innerlijke kracht versterken, het contact herstellen. Hierbij hanteer ik hypnotherapie waarbij hypnose wordt ingezet als therapeutische begeleiding. Het is voor mensen die in een situatie zitten waarin ze zelf niet meer uitkomen.

Familieopstellingen

Familieopstellingen zet ik in als methode om uit te zoeken of er een systemische oorzaak is van het probleem of het conflict.

NLP

Neuro Linguïstisch Programmeren afgekort NLP; dit is een methode voor communicatie en persoonlijke ontwikkeling. Hoe maak je een ander duidelijk wat je bedoelt op een manier dat ze je echt begrijpen. Hoe krijg je goed contact met de ander bij wie dat niet vanzelf gaat.

Relatietherapie – ERV

Eenzijdig Relaties Verbeteren afgekort ERV; met deze methode kun je relationele problemen sneller en blijvend verhelpen, zonder de andere in de therapie te betrekken. Bijvoorbeeld, bij mensen die de ervaring hebben dat het samen uitpraten alleen maar erger maakt, of bij een verstoorde relatie met ouders en kinderen.

Voice Dialogue

Met Voice Dialogue word je ervan bewust gemaakt dat je leven geleid wordt door de ‘ikken’ die het hoogste woord hebben.

Tarief

Intake / 60 minuten:  €79,-

Psychoanalytische Hypnotherapie / 75 minuten:   €95,-

Eventueel vergoed door uw zorgverzekeraar.