,

Mezelf voorstellen, wie ben ik.

Nog steeds ben ik een actieve therapeut die een eigen praktijk heeft aan huis. Mijn doelstelling is om op allerlei manieren mensen aan zichzelf te laten werken, voor een zo optimaal mogelijk levensgeluk.

Van jongs af aan gaat mijn hart uit naar mensen en hun levensgeluk en was het voor mij duidelijk dat ik van (psychosociale) hulpverlening mijn beroep wilde maken.

Ik heb allerlei opleidingen en cursussen gedaan om het welzijn en geluk van de mens te optimaliseren. Dit heb ik met veel plezier gedaan als maatschappelijk werker als ambulant hulpverlener in de jeugdzorg. Jarenlang heb ik me ingezet als familie-echtscheidingsmediatior in (v)echtscheidingen samen met hulpverleners uit de jeugdzorg. Een klein jaar ben ik werkzaam geweest als bijzondere curator jeugdzaken bij de rechtbank.

 

Daarnaast ben ik een gecertificeerd hypnotherapeut met daarbij individuele-gezins-relatietherapie.

Ik heb in mijn vakgebied als familie -echtscheidingsmediator, als jeugdhulpverlener, als maatschappelijk werkster, als therapeut, in de afgelopen jaren veel deskundigheid en ervaring opgebouwd. 

Samenwerking met ouders, kinderen, school, gemeenten, (jeugdzorg)instanties, hulpverleners, zijn onmisbaar en staan hoog in het vaandel in mijn werk. Ik wil waar mogelijk is, steeds weer verbinding maken tussen, ouders, kind, werkveld, met mezelf.

In mijn vrije tijd ben ik buurtbemiddelaar, hiermee draag ik bij aan het geluk en welzijn van de burgers in de gemeente Maashorst. 

Het blijft mijn grote drijfveer dat mensen zelf in beweging komen en de regie over hun eigen leven(s)geluk) in handen nemen.

 

 

 

Psycho Analytisch (Hypno) Therapie Genia van Hout